Direktlänk till inlägg 5 augusti 2009

life goes on

Av Frida - 5 augusti 2009 21:33

Livet flyter på som vanligt med jobb o träning. Hunne spela 3 matcher förra veckan. Först med b-laget i onsdags där det blev vinst mot MG 83 med 6-2...lyckades näta en gång=) Sen i torsdags skulle man inte lira eftersom ja jobbade till 5 o vi hade samling 4. men vid 3 ringde Tony o hörde om ja kunde kila tidigare från jobbet eftersom vi hade så lite folk. 10 min tidigare sa ja va det mesta ja kunde smita från så 20 över 5 kom janne o ramonas mamma o hämta upp mej o sen bar det av till härnösand me ilfart.

Komfram 25 i 7 o då vare bara o skynda sej att byta om o värma upp eftersom ja skulle starta. En riktigt kass match av oss med mycke folk borta så Bondsjöhöjden vann rättvist med 2-0.


Sen i söndags va det dags för match mot Modo, vart 2-2 efter att ja lyckats peta in 2-2 på en frispark från salla i sista minuterna! va riktigt skönt eftersom vi nu troligtvis tog bort chansen för dom att kunna slå Hägglunds o gå upp i tvåan=)


match imorn igen mot KB 65, blir nog en tuff match kan ja lova...får hoppas på vinst!!


Vädret fortsätter att suga så nu e ja riktigt sugen att åka på en sista minuten..håller ögonen öppna för att nåt billigt ska dyka upp så att ja o bönan kan dra iväg!


Fredag blire dop i Österforse för lilla Hugo, berättar mer om det på lördag!!=) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 4 december 2009 19:58

Har ny blogg, hör av er om ni vill ha lösen!   http://soyfrajda.devote.se/ ...

Av Frida - 24 juli 2009 22:21

Nu e man tillbaka framför datorn igen! Har spenderat 8 dagar uppe i Junsele. Va dags för årets upplaga av upptacktslägret och junsele lägret! Har varit instruktör för 13 åriga o 14 åriga tjejer! e alltd lika roligt men samtidigt riktigt slitsamt! var...

Av Frida - 6 juli 2009 01:00

I fredags tog ja mig i kragen o begav mej hem till kramfors, e ledig en vecka så tänkte att ja skulle passa på att åka hem lite o hälsa på! Pappa o mamma mötte mej på busstation o sen for vi hem o fika lite! Kände mig riktigt trött eftersom ja klev u...

Av Frida - 24 juni 2009 19:34

Oj va tråkit ja tyck det att skriva i denna blogg nu....ha som inget att skriva av mig längre!!! Stadsfesten me girlsen va iaf toppen....så roligt att träffas o festa när vi inte ses så ofta!=( Förfest hemma hos Jimmy o Liie iaf o sen ner på stan o i...

Av Frida - 15 juni 2009 22:26

Att 2 klubbar kan uppfatta en match så totalt olika=) Vi lirade match mot kramfors i söndags o tog en riktigt skön seger med 6-2, men matchbilden såg helt olika ut från Arnäs o kramfors.   På kramfors hemsida kunde man läsa detta! 2-6 verkar som en k...

Presentation

Omröstning

Hur ofta besöker du min blogg?
 En gång om dagen!
 Flera ggr om dagen
 Någon gång i veckan
 Mer sällan
 Första gången nu

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Frida....allt om mitt liv med Blogkeen
Följ Frida....allt om mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se