Direktlänk till inlägg 6 juli 2009

Underbara dagar

Av Frida - 6 juli 2009 01:00

I fredags tog ja mig i kragen o begav mej hem till kramfors, e ledig en vecka så tänkte att ja skulle passa på att åka hem lite o hälsa på! Pappa o mamma mötte mej på busstation o sen for vi hem o fika lite! Kände mig riktigt trött eftersom ja klev upp 7 på morron för att tvätta så kröp ner under en filt o sov en timme!


Sen kom erika o hämtade mig osså for vi upp till finnmarken tillsammans me Hampe, Simon o Therese. Middag hos Madde o linus väntade, jennie kom självklart oxå o sen va Agnes o benjamin förstås där=) Första gången ja träffa benjamin o han va verkligen hur söt som helst!!! men han trivdes inte i min famn, grin direkt=) haha! Va en riktigt kanon kväll me mina girls, åts tacos o skvallrades en massa! Även lite lek me barna men dom roade sig bra tillsammans så dom behövde inte så mycke uppmärksamhet från oss...men fattar inte hur som orkade vara vakna så länge=) Dom sov nog gått när vi åkt hem allesammans=)


Lördag klev man upp o började hjälpa till o städa hemma, höll på typ 2 timmar o sen va det dags o bege sej mot Österforse! Dejt me jenny o jenny stod på schemat!! Tog bilen till sollefteå o därifrån åkte ja sista biten tillsammans me jenny o Anders! Hemma hos jenny o Daniel väntade tacos igen=) Kan man aldrig bli less på, e verkligen hur gott som helst!  Grabbarna gick ut o snickra efter maten o vi girls umgicks me lilla Hugo, åh han e så underbar=) O denna lilla grabb trivdes desto bättre i min famn=) Varken ja eller jenny kunde få nog av honom, massa snusande på honom innan det va dags för honom o sova.


resten av kvällen spendera vi tjejer i jenny o daniels nyinköpta Spabad! Helt underbart skönt o sitta under bar himmel i en enorm bubbelpool=)! Ska lägga in en bild sen så ska ni få se hur skönt vi hade det! jenny o Daniel har verkligen en idyllbostad ute i österforse!!


Söndag ha ja bara spenderat hemma tillsammans me mamma o pappa, ha fortsatt städa lite o ätit kinamat!!! Har äntligen tagit mig i kragen oxå o sett på Twilight o den va verkligen precis så bra som alla säger!!!

 
ANNONS
 
erika

erika

6 juli 2009 21:34

Va såå kul o ses i fredas! Men när ska vi gadda oss då? Sitter o kikar för fullt efter motiv o har hitta nåra jag fastnat för=) När åker du tillbaka till övik? Kram

http://erikaa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 4 december 2009 19:58

Har ny blogg, hör av er om ni vill ha lösen!   http://soyfrajda.devote.se/ ...

Av Frida - 5 augusti 2009 21:33

Livet flyter på som vanligt med jobb o träning. Hunne spela 3 matcher förra veckan. Först med b-laget i onsdags där det blev vinst mot MG 83 med 6-2...lyckades näta en gång=) Sen i torsdags skulle man inte lira eftersom ja jobbade till 5 o vi hade sa...

Av Frida - 24 juli 2009 22:21

Nu e man tillbaka framför datorn igen! Har spenderat 8 dagar uppe i Junsele. Va dags för årets upplaga av upptacktslägret och junsele lägret! Har varit instruktör för 13 åriga o 14 åriga tjejer! e alltd lika roligt men samtidigt riktigt slitsamt! var...

Av Frida - 24 juni 2009 19:34

Oj va tråkit ja tyck det att skriva i denna blogg nu....ha som inget att skriva av mig längre!!! Stadsfesten me girlsen va iaf toppen....så roligt att träffas o festa när vi inte ses så ofta!=( Förfest hemma hos Jimmy o Liie iaf o sen ner på stan o i...

Av Frida - 15 juni 2009 22:26

Att 2 klubbar kan uppfatta en match så totalt olika=) Vi lirade match mot kramfors i söndags o tog en riktigt skön seger med 6-2, men matchbilden såg helt olika ut från Arnäs o kramfors.   På kramfors hemsida kunde man läsa detta! 2-6 verkar som en k...

Presentation

Omröstning

Hur ofta besöker du min blogg?
 En gång om dagen!
 Flera ggr om dagen
 Någon gång i veckan
 Mer sällan
 Första gången nu

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Frida....allt om mitt liv med Blogkeen
Följ Frida....allt om mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se