Direktlänk till inlägg 15 juni 2009

spelade vi samma match?

Av Frida - 15 juni 2009 22:26

Att 2 klubbar kan uppfatta en match så totalt olika=) Vi lirade match mot kramfors i söndags o tog en riktigt skön seger med 6-2, men matchbilden såg helt olika ut från Arnäs o kramfors.


På kramfors hemsida kunde man läsa detta!

2-6 verkar som en klar förlust, men icke. Det hade inte varit orättvist om siffrorna varit tvärtom.

Kramfors började klart bäst och radade upp målchanser. Hemmalaget hade minst 4 kanonlägen, men av någon anledning ville inte bollen in i nätmaskorna. Arnäs målvakt var duktig och räddade flera frilägen och när hon missade så var alltid ett Arnäsben i vägen. Efter en kvart kom 1-0 till Arnäs på ett fint långskott som studsade förädiskt i det våta gräset. Det var första gången Ö-vikarna var  i närheten av vårat mål. Innan halvleken var slut så hade ytterligare 3 mål trillat in, trots ett klart övertag för Hemmaspelarna.

Andra halvlek började återigen med klart Kramforsövertag. 1-4 kom logiskt efter 5 minuter efter en fin prestation av Terese Söderström där hon avslutade med ett skott i bortre burgaveln. 5 minter senare gjorde Arnäs turligt 1-5 och matchen var över. Trots det slutade aldrig Kramfors att spela utan dominerade spelet hela matchen.

Trots storförlust så måste man ändå vara nöjd med vad som presterades ute på planen. Bra i Kramfors som vanligt Sara Jensen, som aldrig ger upp en boll. Combackande Hanna Jensen var också en positiv överraskning. Nyförvärvet Viktoria Brännmark skötte sig också mycket bra.


Hos Arnäs kunde man istället läsa detta!


Vi började lite darrigt vilket innebar att Kramfors fick ett par tre riktigt bra målchanser. Då klev vår duktiga målvakt Sara S fram och räddade oss första kvarten. Så i den 16:e minuten gör Ramona 1-0 på ett härligt skott nere vid stolpen efter en fin framspelning av Stina. Efter vårt ledningsmål rullar det på riktigt bra och 2-0 kommer i den 32:a matchminuten. Målet gör Elin O efter förarbete av Rebecka. Vid 3-0 i den 34:e är det omvänd situation då Rebecka gör målet efter en fin framspelning av Elin O. Vi gör också 4-0 innan paus genom Emma S efter assist från Rebecka. Kramfors gör 4-1 i början av andra halvlek, men det är aldrig någon fara på taket. Istället gör Emma H 5-1 i den 60:e minuten på ett skott utifrån på pass från Rebecka. De lyckas göra 5-2 i den 77:e matchminuten, men i den 80:e gör Ida 6-2 efter pass av Emma S. Sammanfattningsvis så börjar vi som sagt lite darrigt men det blir bättre efterhand. Stundtals spelar vi en riktigt fin fotboll med bra passningsspel och vi gör fina mål. Bäst hos oss var Sara S, Elin O och Rebecka, plus också till Ramona som kanske gör sin bästa match för säsongen.


Min egen uppfattning av matchen är att kramfors började helt klart bäst o radade upp målchans på målchans. Men Sara storspelade i målet  o räddade oss kvar i matchen....när vi sen lyckades kontra in 1-0 inte helt rättvist så lossnade det för oss....målen började rulla in o vi tog över spelet mer o mer. Gick till halvtidsvila me 4-0 ledning. I andra halvlek stod vi åter o sov o kramfors lyckades göra 4-1...men vi fortsatte att stundtals rulla boll bra o lyckades vinna  välförtjänt me 6-2! Största skillnaden på lagen va väl att vi va hungrigare framför mål!


Uppdaterar senare om stadsfesten me mina girls!
 
ANNONS
 
Ingen bild

på läktarplats

16 juni 2009 00:56

haha, kramfors målvakt sög totalt ju, deras ordinarie var borta, ni hade 6 lägen och 6 mål, era skott var inte direkt bra! tur skulle jag kalla det

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 4 december 2009 19:58

Har ny blogg, hör av er om ni vill ha lösen!   http://soyfrajda.devote.se/ ...

Av Frida - 5 augusti 2009 21:33

Livet flyter på som vanligt med jobb o träning. Hunne spela 3 matcher förra veckan. Först med b-laget i onsdags där det blev vinst mot MG 83 med 6-2...lyckades näta en gång=) Sen i torsdags skulle man inte lira eftersom ja jobbade till 5 o vi hade sa...

Av Frida - 24 juli 2009 22:21

Nu e man tillbaka framför datorn igen! Har spenderat 8 dagar uppe i Junsele. Va dags för årets upplaga av upptacktslägret och junsele lägret! Har varit instruktör för 13 åriga o 14 åriga tjejer! e alltd lika roligt men samtidigt riktigt slitsamt! var...

Av Frida - 6 juli 2009 01:00

I fredags tog ja mig i kragen o begav mej hem till kramfors, e ledig en vecka så tänkte att ja skulle passa på att åka hem lite o hälsa på! Pappa o mamma mötte mej på busstation o sen for vi hem o fika lite! Kände mig riktigt trött eftersom ja klev u...

Av Frida - 24 juni 2009 19:34

Oj va tråkit ja tyck det att skriva i denna blogg nu....ha som inget att skriva av mig längre!!! Stadsfesten me girlsen va iaf toppen....så roligt att träffas o festa när vi inte ses så ofta!=( Förfest hemma hos Jimmy o Liie iaf o sen ner på stan o i...

Presentation

Omröstning

Hur ofta besöker du min blogg?
 En gång om dagen!
 Flera ggr om dagen
 Någon gång i veckan
 Mer sällan
 Första gången nu

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Frida....allt om mitt liv med Blogkeen
Följ Frida....allt om mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se