Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Kramfors

Av Frida - 31 maj 2009 00:14

Igår när syster sluta jobba så packa vi in oss i bilen o for hem till mamma o pappa. Syrran skulle tävla me vovven så ja gick ut o käka me mamma o pappa på Kramm innan jag for upp o tittade på hur det gick för dom. Gick väl inte som vi hoppats men han va hyffsad iaf...2 poäng från första pris!


Imorse klev man upp 8 eftersom man skulle hänga me syster till Väja på tävling igen...ha vare helt underbart väder idag så ja kunde ha shorts o linne redan klockan 9 på morron! Sen satt man ute i solen på gräset i väja till 1 o tittade på tävling, Emp kom förbi en sväng oxå så det va roligt o få träffa henne en snabbis. Hon blir tjockare o tjockare om magen=)

Hem o ut o pressa på balkongen några timmar till innan det va middag!


Resten av kvällen ha spenderats me Erika, for dit vid halv 7, in en snabbis o sen for vi vidare till finnmarken eftersom Hampe skulle få sova hos mormor o morfar! vart bjudna på fika o satt o surra lite innan jag, erika o simon for vidare hem till Erika. Vart en massa surr framför tvn till halv 12 innan man for hem! Riktigt mysigt o få träffa dej o barna igen, e alldeles för sällan! Men nu e det snart stadsfest så då blire dejt igen!


Nu ska man hoppa i säng så man hinn pressa lite imorn innan man ska upp till övik igen!

 
ANNONS
 
Ingen bild

erika

6 juni 2009 19:55

Va sååå kul o få träffa dig me gumman! Få inte gå så här länge mellan gångerna!
men nu e de ju bara en vecka kvar tills vi ses igen!=)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 4 december 2009 19:58

Har ny blogg, hör av er om ni vill ha lösen!   http://soyfrajda.devote.se/ ...

Av Frida - 5 augusti 2009 21:33

Livet flyter på som vanligt med jobb o träning. Hunne spela 3 matcher förra veckan. Först med b-laget i onsdags där det blev vinst mot MG 83 med 6-2...lyckades näta en gång=) Sen i torsdags skulle man inte lira eftersom ja jobbade till 5 o vi hade sa...

Av Frida - 24 juli 2009 22:21

Nu e man tillbaka framför datorn igen! Har spenderat 8 dagar uppe i Junsele. Va dags för årets upplaga av upptacktslägret och junsele lägret! Har varit instruktör för 13 åriga o 14 åriga tjejer! e alltd lika roligt men samtidigt riktigt slitsamt! var...

Av Frida - 6 juli 2009 01:00

I fredags tog ja mig i kragen o begav mej hem till kramfors, e ledig en vecka så tänkte att ja skulle passa på att åka hem lite o hälsa på! Pappa o mamma mötte mej på busstation o sen for vi hem o fika lite! Kände mig riktigt trött eftersom ja klev u...

Av Frida - 24 juni 2009 19:34

Oj va tråkit ja tyck det att skriva i denna blogg nu....ha som inget att skriva av mig längre!!! Stadsfesten me girlsen va iaf toppen....så roligt att träffas o festa när vi inte ses så ofta!=( Förfest hemma hos Jimmy o Liie iaf o sen ner på stan o i...

Presentation

Omröstning

Hur ofta besöker du min blogg?
 En gång om dagen!
 Flera ggr om dagen
 Någon gång i veckan
 Mer sällan
 Första gången nu

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Frida....allt om mitt liv med Blogkeen
Följ Frida....allt om mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se