Direktlänk till inlägg 26 maj 2009

Hem på freda

Av Frida - 26 maj 2009 23:43

I söndags vare dags för andra seriematchen för oss....vart inte spec glada när vi fick höra att vi skulle få spela på grus mot modo...vi ha inte träna på grus på¨typ en månad så det passa modo perfekt eftersom dom tränar på grus hela tiden...Våra tränare fråga om vi kunde spela på våran gräsplan istället men det ville dom inte! Vart en kass match på en dammig plan mot ett modo som bara slog långbollar...vi e urusla på sånt spel eftersom vi försöker rulla boll så mycke som möjligt så vi kunde inte stå emot detta långspel spec bra så vi förlora me 3-0=( Grymt tråkit!!! Men på torsdag e det ny match så vi får ta nya tag!


Idag va vi på coop me laget o packa upp varor igen..börjar bli grymt less på det nu...känns som vi e där hela tiden...men får hoppas att det ger mycke pengar i lagkassan!!!


På freda far man hem till kramfors så då hoppas ja att ja hinn träffa så många som möjligt!!! Saknar er massor!!! Erika....Simon kan inte gå juh...han ska juh va en liten bäbis=) haha!!! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 4 december 2009 19:58

Har ny blogg, hör av er om ni vill ha lösen!   http://soyfrajda.devote.se/ ...

Av Frida - 5 augusti 2009 21:33

Livet flyter på som vanligt med jobb o träning. Hunne spela 3 matcher förra veckan. Först med b-laget i onsdags där det blev vinst mot MG 83 med 6-2...lyckades näta en gång=) Sen i torsdags skulle man inte lira eftersom ja jobbade till 5 o vi hade sa...

Av Frida - 24 juli 2009 22:21

Nu e man tillbaka framför datorn igen! Har spenderat 8 dagar uppe i Junsele. Va dags för årets upplaga av upptacktslägret och junsele lägret! Har varit instruktör för 13 åriga o 14 åriga tjejer! e alltd lika roligt men samtidigt riktigt slitsamt! var...

Av Frida - 6 juli 2009 01:00

I fredags tog ja mig i kragen o begav mej hem till kramfors, e ledig en vecka så tänkte att ja skulle passa på att åka hem lite o hälsa på! Pappa o mamma mötte mej på busstation o sen for vi hem o fika lite! Kände mig riktigt trött eftersom ja klev u...

Av Frida - 24 juni 2009 19:34

Oj va tråkit ja tyck det att skriva i denna blogg nu....ha som inget att skriva av mig längre!!! Stadsfesten me girlsen va iaf toppen....så roligt att träffas o festa när vi inte ses så ofta!=( Förfest hemma hos Jimmy o Liie iaf o sen ner på stan o i...

Presentation

Omröstning

Hur ofta besöker du min blogg?
 En gång om dagen!
 Flera ggr om dagen
 Någon gång i veckan
 Mer sällan
 Första gången nu

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Frida....allt om mitt liv med Blogkeen
Följ Frida....allt om mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se