Direktlänk till inlägg 20 maj 2009

Vinst igen

Av Frida - 20 maj 2009 23:32

Idag lira man match med div 5 laget mot Frånö/Ramvik...fick lira forward...riktigt svårt o lira me folk man inte spelat med...vet inte hur dom springer, slår passningar m.m....men det funka hyffsat iaf! Lyckades näta idag me...skoj skoj=) Efter en bra första halvlek av oss ledde vi med 2-0...sen i andra tog Frånö över allt spel men vi lyckades ändå vinna med 3-1 så det va väldigt strongt gjort...hade vare mest rättvist me oavgjort men nu lyckades vi näta mer=)


Ont i hela kroppen efter matchen....sen va man med om en nära döden upplevelse på väg till coop...haha....cyklade i full fart för att hinna dit innan dom stängde....o va händer....jo mitt skärp lyckas på nåt sätt fastna i hjulet o cykeln typ volta....ställde sig på framhjulet men ja lyckades överleva....sen va cykeln helt pajj så fick parkera den o springa resten av biten till coop....men tror ni min otur sluta där?? Nä väl där inser jag att ja glömt kontokortet hemma...en kvart kvar tills dom stängde o inser juh att ja aldrig komma hinna springa fram o tillbaka dit innan dom stänger...


Men då ser ja en räddande ängel...tränar christer står o plockar godis så ja skyndar mig dit o frågar om ja får låna 100 kr...självklart fick ja det så ja fick mig lite mat iaf=) tack Christer du va en räddande ängel=)


Nu e det dags o sova om man ska orka upp till träningen imorn kl 2=)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 4 december 2009 19:58

Har ny blogg, hör av er om ni vill ha lösen!   http://soyfrajda.devote.se/ ...

Av Frida - 5 augusti 2009 21:33

Livet flyter på som vanligt med jobb o träning. Hunne spela 3 matcher förra veckan. Först med b-laget i onsdags där det blev vinst mot MG 83 med 6-2...lyckades näta en gång=) Sen i torsdags skulle man inte lira eftersom ja jobbade till 5 o vi hade sa...

Av Frida - 24 juli 2009 22:21

Nu e man tillbaka framför datorn igen! Har spenderat 8 dagar uppe i Junsele. Va dags för årets upplaga av upptacktslägret och junsele lägret! Har varit instruktör för 13 åriga o 14 åriga tjejer! e alltd lika roligt men samtidigt riktigt slitsamt! var...

Av Frida - 6 juli 2009 01:00

I fredags tog ja mig i kragen o begav mej hem till kramfors, e ledig en vecka så tänkte att ja skulle passa på att åka hem lite o hälsa på! Pappa o mamma mötte mej på busstation o sen for vi hem o fika lite! Kände mig riktigt trött eftersom ja klev u...

Av Frida - 24 juni 2009 19:34

Oj va tråkit ja tyck det att skriva i denna blogg nu....ha som inget att skriva av mig längre!!! Stadsfesten me girlsen va iaf toppen....så roligt att träffas o festa när vi inte ses så ofta!=( Förfest hemma hos Jimmy o Liie iaf o sen ner på stan o i...

Presentation

Omröstning

Hur ofta besöker du min blogg?
 En gång om dagen!
 Flera ggr om dagen
 Någon gång i veckan
 Mer sällan
 Första gången nu

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Frida....allt om mitt liv med Blogkeen
Följ Frida....allt om mitt liv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se